laupäev, 15. juuli 2017

Ja praktika alga!

Nonii, kohale me, Maris ja Anne, ju pika teekonna järel jõudsime, ja nüüd oleme nautinud Iirimaa ilu, iirlaste lahkust ja meeldivat õhkkonda juba terve nädala. Oh, kuidas aeg lendab!

Radnairc Na Coille B&B, kus ööbime, on meie peamine nö praktikakeskus. Pererahvas on hoolitsenud, et meie praktika kujuneks mitmekesiseks ja huvitavaks. Siin nö keskuses tegeleme turisminduse majutuspoolega, mida Eestis ehk turismitalus või väikeses majutusettevõttes teha võiks. Aitame pisut koristada, süüa teha ja gruppe teenindada.

Ilusas inglise-iiri stiilis aias tegeleme aiandusega ja turismifirmaga Highländer saame rännata loodusradadel ja turismiobjektidel. See pole ainult puhkus, sest aitame turismifirmal ka organiseerida ja püüame abiks olla, et me ise ka õpiks
Aed Drimbawn Garden on üüratult suur ja seal on väga palju teha. Meie oleme aiast näinud vaid väikest osa. Loodame kunagi kogu aiale tiiru peale teha ning suurt ja huvitavat omanike maja ka näha. Isegi tüütu rohimine tundub siin aias kuidagi meeldiv. No ja marjade korjamisest ei maksa rääkidagi. Kultuurmustika põõsad on peaaegu meie pikkused ja marju korjata pole üldse raske, sest marjad on hiigelsuured. Korjasime neid omanikule, kes järgmisel päeval saabuma pidi, aga saime ise ka süüa niipalju kui soovisime. Sõime Annega neid nii palju, et selleks korraks vähemalt sai isu täiega täis.

Minu ja Anne mitmekesist praktikat jätkub  mitmeks nädalaks ja kindlasti on selle aja jooksul veel juhtumisi, mida teiega jagada soovime.

Lisame mõned Anne Hansbergi ja Maris Meriste tehtud fotod.

                                                                 
...ja salvrätid lendavad pokaalidesse
Töö lendab meil käes...
Juhendaja Steven ja Maris


Anne teeb männi elu mõnusamaks

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar